KONTAKT OS: 4926 0603

Handelsbetingelser

Velkommen til www.augusterhverv.dk

Ved handel på denne side, accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler dig derfor, at læse betingelserne grundigt igennem inden du handler på Augusterhverv.dk
Augusterhvev.dk arbejder under de retningslinjer og love der er lavet af forbrugerstyrelsen.

KØB AF VARER:

Når du har lagt de ønskede varer i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger samt kreditoplysninger. Herefter vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

BETALING:

Hos os kan du betale med Dankort, Visa Dankort og MobilePay.
Din betaling bliver først trukket når varen er sendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det godkendte beløb.
Der opkræves ikke gebyr, for betaling med betalingskort.
Alle priser er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms og alle danske afgifter, told mv. Alle priserne er dagspriser og opdateres løbende.

FORSENDELSE:

Vi sender alle vores varer med GLS, det giver dig muligheden for at følge din pakke.
Der er fragtfri levering på alle ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop og GLS Erhverv. Til privatadresser er fragten 29,- kr
(bemærk at det ikke gælder udsalgsvarer, der pålægges fragt på 29 kr)

Du modtager en e-mail fra os med forsendelsesnummer/tracking-nummer, så du nemt kan spore din pakke hos GLS. Der kan dog gå op til 12-24 timer, før pakken kan spores.

LEVERING:

Alle ordrer sendes inden for 1-3 hverdage. Hvis du bestiller inden kl. 11.00, vil vi bestræbe os på at varen bliver sendt samme dag.
Augusterhverv.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.
Bemærk at vi på nuværende tidspunkt kun leverer til Danmark. Men kontakt os for en løsning, hvis der er behov for det.

AFHENTNING AF VARER I VORES BUTIK:

Hvis du ønsker at hente varen i butikken, skal du blot oplyse det, når du indtaster dine personlige oplysninger. Medbring din ordrebekræftelse som dokumentation.
Adressen er: August Erhverv & Sport, Fabriksvej 3, 3000 Helsingør.
Åbningstider: mandag-torsdag 8.00-16.30 , fredag 8.00-15.00

FORTRYDELSESRET:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på augusterhverv.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Herefter har du 14 dage til at sende varen retur.
Emballage og varens stand, når du sender den tilbage
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
Fortrydelsesretten bortfalder når der er lavet individuelle tryk på den købte genstand.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker hvis varens værdi er forringet fordi:

  • Du reelt har taget varen i brug
  • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art og egenskaber
  • Du har fjernet prismærker, info skilte, samt manglende og ødelagt emballage
  • Ved køb af varer hos Augustfashion.dk er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Dette er specielt vigtigt ved køb af skjorter.

Hvis varen er blevet forringet i værdi, fordi du har brugt den mere, end man kan og må i en normal fysisk forretning, kan du blive pålagt at betale for værdiforringelsen. Det er augusterhverv.dk der i første omgang fastslår, om varen er forringet, og hvad varen kan sælges for til andre forbrugere, i den tilstand den har.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

August Erhverv & Sport
Fabriksvej 3
3000 Helsingør

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Brug gerne vores Returnering form her. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Når du handler på Augustfashion.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret efter Købelovens retningslinjer, der er givet af forbrugerstyrelsen. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, skader eller slidtage som skyldes forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid.

Der kan påregnes en reklamationsbehandling på 14 dage, hvis det er en reklamation vores leverandør skal tage stilling til og godkende. Ellers bestræber vi os på at afslutte reklamationen 5 dage efter at vi har modtaget din reklamation.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Vi har brug for følgende information når du sender varen til os:
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Kontakt venligst kundeservice på 4926 0603 eller hh@augusterhverv.dk før I sender en reklamation retur.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.